Meteen naar de inhoud

Steuntje in de rug

In deze heftige periode wil ik jullie graag iets aanbieden.
Zelf heb ik een restaurant gehad en ik kan me een beetje indenken wat voor enorme impact dit voor jullie heeft.
Ik heb na zitten denken wat ik voor jullie kan betekenen. Hieronder info over de gratis Online Horeca Wijntraining en andere acties die ik voor jullie bedacht heb.

Gratis online Horeca Wijntraining

Ik wil jullie een gratis horeca wijntraining aanbieden!
Als wijn professional (WSET Advanced gecertificeerd) help ik teams in de horeca met het verhogen van de omzet met wijn door middel van de Horeca wijntraining, Meer omzet met wijn.

1 van jullie medewerkers mag De online Horeca Wijntraining, Je gast verassen met een goed advies volgen (ter waarde van €99,-). Geheel gratis.
Het zijn interactieve lessen en je kan alle vragen stellen die je hebt. Ook zijn er (praktijk)opdrachten. Je kan op deze manier gebruik maken van mijn expertise en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.

Wat mag je doen?

Je hebt als het goed is een kaart van mij ontvangen met een unieke code er op. Stuur mij een mail met daarin de code, de naam van de deelnemer en het e-mailadres van de deelnemer. En zorg er voor dat de deelnemer een link krijgt naar de online training.

Meer medewerkers de training laten volgen?

Wil jij meer medewerkers deze training aanbieden? Dat kan.
Dit kan helaas niet gratis. Wel geef ik een korting, ik bied deze training tijdelijk tot 1 juni aan voor €45,- per persoon.
Deze medewerkers kunnen via deze link aangemeld worden.

Klink hier om je aan te melden

Horeca wijntraining, Meer omzet met wijn

Lijkt het jou ook leuk om jouw gasten nog meer te verrassen met een goed advies? Om jouw team de wijn van de kaart beter te laten begrijpen en het verhaal over kunnen brengen, waardoor ze zelfverzekerder op de werkvloer staan? Wat weer bijdraagt aan de beleving van de gast. En daardoor misschien wel een extra glas wijn besteld. En zeker nog een keer langs komt?  

Je doet dit door jouw team, of een deel van jouw team, te voorzien van meer kennis over wijn. Maar niet alleen dat, ook moeten zij het verhaal van wijn aan tafel kunnen vertellen! Zo kun jij jullie gasten  verrassen met het juiste advies.
Na de online training kom ik een dagdeel langs voor een praktijkles. We gaan aan de slag met o.a. proeven en beoordelen van wijn en we gaan bepaalde dingen uit de theorie in praktijk brengen.

Masterclass
Ook is het mogelijk om een aanvullende module te kiezen, voor jou als leidinggevende of leidinggevende uit je team: de Masterclass Meer omzet met wijn (ook online te volgen). Dit gedeelte zal plaatsvinden voor de training van je personeel. Tijdens deze masterclass bespreken oa. we tips voor de wijnkaart,  de marge/prijzen, het belang van wijnkennis en houding op de werkvloer.

Je kunt nu al starten
Deze training kan alvast van start gaan, de praktijkdag zouden we kunnen uitstellen tot een later tijdstip dit jaar.
Voor meer info kan je me altijd een mail sturen of even bellen/appen.
0620595916 of marjan@odiewijn.nl
Tot 1 juni bied ik deze training ter waarde van €600,- aan voor €350,- en 25 euro per deelnemer.

Online Biercursus

Ook bied ik een online biercursus (ter waarde van 85,-) van BiervanEijk aan.
Wil je meer weten van bier? En wil je je verdiepen in de wereld van speciaalbier?
Deze interactieve biercursus is nu met korting te volgen voor 49,-.
Schrijf je nu in via deze link. Klink hier.