Meteen naar de inhoud

Online Horeca wijntraining

Zou jij ook meer willen weten van wijn?

Lijkt het jou ook leuk om jouw gasten nog meer te verrassen met een goed advies? Wil jij de wijnkaart op je werk beter begrijpen zodat je het verhaal beter over kan brengen naar de gast? Het kan zijn dat je hierdoor met nog meer zelfvertrouwen en plezier op de werkvloer staat. Dit draagt weer bij aan de beleving van de gast. En daardoor misschien wel een extra glas wijn besteld. En zeker nog een keer langs komt.

Heftige tijd

We maken met z’n allen een heftige tijd door. Vooral voor jullie in de horeca is dit een klap. Je zit misschien wel thuis, of jullie hebben een creatieve manier bedacht om toch in het bedrijf aan de slag te kunnen.
Misschien is het juist nu erg leuk om een wijntraining te volgen. Even een stukje verdieping in je vak.

Ook leuk voor jezelf

Deze online training is niet alleen leuk voor op je werk het is ook leuk om de opdrachten thuis uit te voeren en zo ook je eigen wijnvoorraad te leren kennen of aan te vullen. Je leert meer over verschillende wijnstijlen en over het proeven van wijn.

Een online wijntraining hoe werkt dat?

Als wijn professional (WSET Advanced gecertificeerd) help ik teams in de horeca met het verhogen van de omzet met wijn door middel van de Horeca wijntraining, Meer omzet met wijn.

De online Horeca Wijntraining, Je gast verassen met een goed advies.
Via de link kan je je inschrijven. Je komt zo bij de online training. Het zijn interactieve lessen en ja kan alle vragen stellen die je hebt. Ook zijn er (praktijk)opdrachten. Je kan op deze manier gebruik maken van mijn expertise en je krijgt zo snel mogelijk antwoord van mij.

Na de online training
Wanneer je deze training afgerond hebt. Weet al iets meer van wijn. En kan je straks wanneer je weer aan het werk kan er mee aan de slag.
En wanneer je na deze training nog meer wil weten van wijn dan is de basiswijncursus of WSET 2 een echte aanrader.

Nu starten?

Lijkt het je leuk om hier lekker mee aan de slag te gaan? Klik dan op onderstaande link.
Tijdens deze heftige periode is de training geen €99,- maar mag jij hem volgen voor €75,-