Zelf begon ik in de horeca als eigenaresse van een restaurant met weinig kennis over wijn. En toch merkte ik dat gasten regelmatig vragen hadden over de wijn die wij destijds schonken. Ook kreeg ik regelmatig mooie vragen van ons personeel, waar ik niet altijd antwoord op had.
Dit moest anders. Ik ben opleidingen gaan volgen en mijn passie voor wijn was geboren!

Ik draag graag mijn passie en kennis over aan uw team!

Mijn passie overdragen aan ons team vond ik geweldig om te doen. Nu wij ons restaurant niet meer hebben, is het mooie idee ontstaan om u en uw team te helpen.

Herkent u dit?

Vindt u het lastig om uw team op 1 lijn te krijgen wat betreft de kennis over wijn, wijn/spijs, sommeliers-vaardigheden en gastheerschap?
Worden uw medewerkers wel eens onzeker omdat ze de vragen van de gasten eigenlijk niet kunnen beantwoorden?

Ik kan u helpen.

Met mijn training op maat gemaakt voor uw bedrijf, train/coach ik uw team met als resultaat meer professionaliteit en plezier op de werkvloer. En vooral meer zelfvertrouwen.
De gasten merken dit. Ze krijgen een beter advies en voelen zich serieus genomen. Ze blijven langer zitten, bestellen meer en ze stappen als ambassadeurs naar buiten.

Wat gaan we doen?

Ik kom vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.
Wanneer u positief bent, en met uw team (of een deel van uw team) de training wil volgen, gaan we kijken waar u behoefte aan heeft.

De training bestaat uit een online training gevolgd door een dagdeel praktijk.

Nieuwsgierig?

Lijkt u dit de oplossing voor uw team? U kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.

marjan@odiewijn.nl
0620595916